Week van de werkstress 16-11-2020
TAGS
Personeelskosten

Week van de werkstress

Van 16 t/m 20 november is het de week van de werkstress! Het zijn bijzondere tijden, dus tijd om er dit jaar extra aandacht aan te besteden.

 

Wij zetten deze week de speciale enquête voor het meten van werkdruk van 2daysmood aan, want meten is weten!

Hoe kun je werkstress verminderen?

Zonder te meten kun je als ondernemer en werkgever ook al genoeg doen. Zo hebben wij met een aantal collega’s diverse sporttrainingen gevolgd en Perfectly Healthy als vitaliteitscoach ingeschakeld, die ons gewicht, diverse soorten vetten en eet- en beweegpatroon nauw in de gaten hield. Hield, omdat we door corona de afspraken tijdelijk on hold hebben moeten zetten. 

 

Draagt dit bij om de werkdruk te verminderen? Ja, door aandacht te besteden aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid vergroot je het werkplezier, worden je werknemers mentaal en fysiek fitter en aantoonbaar productiever! 

Tips

Wil je meer tips over wat je als ondernemer/werkgever kunt doen om werkstress aan te pakken? Check dan de campagnesite van OVAL: https://www.oval.nl/week-van-de-werkstress-2020.

Wil je ons iets laten weten?

Heb je een opmerking, suggestie of vraag over onze service of onze website, voel je dan vooral vrij ons dit te laten weten!

Neem contact met mij op:
Niet nodig       Per telefoon       Per e-mail

Feedback