Drie nieuwe diensten van deFinanseurs om nu en straks prettig te leven.

StraksBegintNu-plan

StraksBegintNu-plan

Een frisse, nieuwe kijk op financial planning. Voor iedereen die nu en straks prettig wil leven.

StraksBegintNu-plan


Hypotheken

Hypotheken

Een hypotheek die optimaal past bij jouw persoonlijke situatie. Wij vinden deze voor je!

Hypotheken


Lijfrente en AOV

Lijfrente en AOV

Alles goed geregeld, voor nu, maar ook voor later.

Lijfrente en AOV

Waarom de Finanseurs?

Waarom StraksBegintNu?

Vanuit deFinanseurs merkten we een steeds grotere behoefte aan meer dan alleen belastingadvies en administratieve ondersteuning. Omdat wij als financiële sparringpartner onze ondernemende en particuliere klanten zo goed kennen en we heel goed op de hoogte zijn over alle financiële mogelijkheden, kunnen we out of the box oplossingen vinden voor onze klanten waar andere hypotheekbemiddelaars soms al afhaken.

 

Daarnaast kunnen we door onze financiële kennis van de klant samen kijken naar een solide financiële planning. Want wie kan dat nou beter dan wij; degene die alle financiële zaken al voor je regelt?

Inmiddels hebben we een aantal van onze Finanseurs opgeleid tot gediplomeerde specialisten. Hiermee kunnen we jou een aantal mooie, nieuwe diensten bieden onder de naam StraksBegintNu! 

Ken je deFinanseurs nog niet?

Dan stellen we ons graag even voor! Wij zijn deFinanseurs; groot geworden door klein te blijven. Begonnen als een klein administratiekantoor en inmiddels uitgegroeid tot een totaal-ontzorger op fiscaal en financieel gebied. Met een sterk team van 25 ervaren professionals staan we iedere dag klaar om je met raad en daad bij te staan.

Als specialisten kunnen we je met zo ongeveer alles op fiscaal en financieel gebied helpen. Dat doen we graag op onze eigen manier; persoonlijk, warm en betrokken. Zie ons als een ideale financiële sparringpartner; altijd in de buurt om op terug te vallen wanneer jij voor belangrijke (financiële) keuzes in je leven staat.

Wil je meer weten over onze financiële dienstverlening? Neem dan een kijkje op de website van deFinanseurs!