hier zitten we!

50 jaar streven naar het ‘Magische Meer’

Vijftig jaar geleden startte Piet Fiege samen met twee compagnons ‘Administratiekantoor Fiege c.s.’. Piet had als boekhouder gewerkt bij verschillende bedrijven, maar hij wilde iets anders. Hij droomde van een eigen zaak, waarin hij zijn klanten kon verrassen met goede, snel en eenvoudig opgestelde balansen. En dat lukte hem opvallend goed.

Inmiddels zijn we vijftig jaar verder en wat is er een hoop veranderd. Die efficiënt opgestelde balansen maken we nog steeds, maar daarmee kunnen wij het verschil niet meer maken. Door de enorme digitalisering zijn financiële producten vrijwel inwisselbaar geworden. Gelukkig kunnen wij onze klanten nog steeds verrassen met iets dat steeds schaarser wordt… échte aandacht en betrokkenheid.

Buiten winnen is binnen beginnen

Om de juiste aandacht aan klanten te kunnen geven, moeten wij er continu zorg voor dragen dat alles intern op orde is, want… buiten winnen is binnen beginnen. Daarom investeren wij al jaren flink in kennis, innovatie en persoonlijke ontwikkeling van ons team en hebben we zelfs een eigen Finanseurs Academie opgericht.

Wij geloven dat persoonlijke groei aan de basis staat van de groei van ons bedrijf. Samen streven we op die manier naar ‘het magische meer’ dat wij onze klanten en elkaar willen bieden.

Samen verder groeien

We zijn enorm trots op ons team van jonge, slimme en gedreven professionals, dat het voor elkaar krijgt constant voorop te lopen in een markt vol uitdagingen. Door de kwaliteit van ons werk, maar ook door de uitbreiding van onze diensten met hypotheken, financial planning, juridisch advies én onze persoonlijke aanpak blijven we ieder jaar groeien.

Terwijl een groeiend aantal bedrijven het lastig vindt om de juiste mensen te vinden, willen steeds meer jonge, enthousiaste professionals bij ons komen werken. Maar… om verder te groeien hebben we niet alleen een sterk team nodig. We hopen natuurlijk dat onze klanten ook dicht bij ons blijven. En daarvoor zijn we continu bezig om onze diensten nog verder te verbeteren.

Onze horizon… 100 jaar deFinanseurs!

Blijven groeien gaat niet vanzelf, daarvoor maken we een goed doordacht plan. Hierin leggen we heldere doelen vast, maar ook hoe en wanneer we gaan peilen of we op de goede weg zijn. Benieuwd welke onderwerpen er op de agenda staan? Hier volgen een paar voorbeelden, zoals hoe kunnen we onze klanten zo blij mogelijk houden en nog meer nieuwe erbij vinden. Hoe kunnen we onze softskills nog beter ontwikkelen en hoe kunnen we door innovatie ons bedrijf nog efficiënter en slimmer krijgen?

Onze stip op de horizon over 50 jaar? Hierbij zien we een prachtig, bloeiend bedrijf dat niet langer afhankelijk is van één of meerdere personen, maar wordt gedragen door het team zelf. Sterk en gefocust, maar ook innovatief en flexibel.

Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?