hier zitten we!

Werken bij het leukste team van Schiedam!

Ben jij gek op cijfers… en op mensen? Een kei in administreren, analyseren en vooral excelleren? Hou op met zoeken en vind je droombaan bij de leukste werkgever van Schiedam! Wij bieden je een goed salaris, een warm en gezellig team, mogelijkheden tot hybride werken, een eigen opleidingsacademie en volop persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden (incl. opleiding- en coachingtrajecten).

 

Geïnteresseerd? Reageer op een van de onderstaande advertenties of stuur ons een open sollicitatie. Dan drinken we snel samen een kop koffie!

 

Open sollicitatie >

Vind jij onze nieuwe Finanseur?
Dan belonen we je met prachtige prijzen!

Omdat we maar blijven doorgroeien, hebben we bevlogen, nieuwe Finanseurs nodig. En wie weet er nu beter wie er in ons team past dan jij? Daarom willen we jou uitdagen om eens rond te kijken in je netwerk of er toppers bij zitten die ons team nog sterker kunnen maken.

En als jij onze nieuwe collega aanbrengt, dan belonen we jou met een prachtig geschenk uit onze BeloningsBoetiek. Je vindt er van alles: van een weekendje Parijs of New York tot een Green Egg of elektrische fiets.

 

Bekijk de BeloningsBoetiek >

Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?