hier zitten we!
 

Verzekeringen

Geef jezelf de gemoedsrust die je verdient!

100% gemoedsrust voor jou en je dierbaren

In deze turbulente tijden waarin verandering de enige constante lijkt te zijn, is het cruciaal om je zaken goed op orde te hebben. Niet alleen voor jou, maar ook voor je dierbaren. Daarom is het fijn om te weten dat onze Finanseurs klaar staan om samen met jou op zoek te gaan naar de juiste verzekering die helemaal aansluit bij jouw wensen en toekomstbeeld.

Onze drie robuuste verzekeringen zijn ontworpen om je de gemoedsrust te geven die je verdient, ongeacht wat de toekomst in petto heeft. Het is jouw garantie voor financiële zekerheid in een wereld vol onzekerheden.

Onze verzekeringen op een rijtje

Overlijdensrisicoverzekering

Waarom wachten? Sluit vandaag nog een overlijdensrisicoverzekering bij ons af en profiteer van voordelige premies als je jong bent. Deze verzekering biedt niet alleen gemoedsrust, maar is ook een onmisbaar vangnet bij een echtscheiding, waarbij het bijvoorbeeld ook de kinderalimentatie beschermt. Bovendien houd je met deze verzekering de sleutel tot je huurwoning, zelfs als je partner overlijdt. Kies voor zekerheid en grijp de kans om je toekomst te beschermen.

Prijs afsluiten overlijdensrisicoverzekering:

 • € 175,- voor 1 persoon
 • Sluit je de verzekering ook meteen voor je partner af, dan kost het in totaal voor jullie samen € 300,-

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt zekerheid op het moment dat je op de één of andere manier niet meer in staat bent om te werken. De verzekering zorgt ervoor dat je geen inkomstenverlies lijdt bij bijvoorbeeld ziekte. Jij hebt de controle: je kan de hoogte het naar eigen wens invullen. Een kleine inspanning vandaag, zorgt voor veel minder stress morgen. Bespaar jezelf zorgen en waarborg je financiële toekomst met onze AOV.

Prijs afsluiten arbeidsongeschiktheidsverzekering:

 • Eenmalig afsluiten € 350,-
 • Maandelijkse onderhoudskosten € 15,-

Lijfrenteverzekering/banksparen

Met onze lijfrenteverzekering en bankspaarmogelijkheden vergroot je je pensioenpot. Start vroeg met sparen en/of beleggen en geniet later van meer financiële zekerheid. Bovendien biedt deze manier van sparen en/of beleggen direct belastingvoordeel. Maak slimme keuzes voor je toekomst en verzeker jezelf van een comfortabel pensioen.

Prijs afsluiten lijfrenteverzekering opbouwfase of uitkeringsfase: € 350,-

Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?