hier zitten we!
 

Over deFinanseurs

Al meer dan 50 jaar gek op cijfers

Het is soms lastig uit te leggen op feestjes… maar we zijn al meer dan 50 jaar gek op cijfers en natuurlijk op de ‘eigenaren’ daarvan. Sterker nog, zij zijn in de loop van de tijd een steeds belangrijkere rol gaan spelen voor ons bedrijf. Van een klein administratiekantoor met de naam Fiege zijn we inmiddels uitgegroeid tot een totaalontzorger op fiscaal en financieel gebied met een kwalitatief hoogwaardig dienstenaanbod.

Met een sterk team van 20 ervaren professionals zorgen we ervoor dat niet de cijfers zelf, maar vooral de mens erachter continu centraal staat.

Jouw financiële sparringpartner

Als Finanseurs vervullen we graag de rol van financiële sparringspartner; iemand om op terug te vallen wanneer jij voor belangrijke (financiële) keuzes staat. Iemand die niet alleen uitvoert, maar vooral pro-actief met ideeën en suggesties komt om jouw financiële verhaal optimaal in te vullen.

 

Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen, nemen we de tijd om echt te luisteren en te begrijpen wie jij bent en wat jouw wensen zijn. En natuurlijk vinden we het ook belangrijk dat jij goed begrijpt wát we precies voor je kunnen doen. Benieuwd geworden? Neem eens contact op met een van onze Finanseurs, dan drinken we samen een kop koffie.

Hoe werken wij?

Als financieel en fiscaal specialisten kunnen we je met ongeveer alles op fiscaal en financieel gebied helpen. Om goed in kaart te kunnen brengen wat precies jouw wensen zijn en hoe wij daarop kunnen inspelen, gebruiken we een werkwijze die uit vier stappen bestaat.
We beginnen met een grondige intake en maken op basis daarvan een op maat plan voor jou of je bedrijf. Als we voor je aan de slag gaan, zullen we je de eerste maanden intensief begeleiden. Zo zijn we er zeker van dat je 100% begrijpt wat we voor jou aan het doen zijn en kun je eventuele onduidelijkheden direct aan ons terugkoppelen.

Even voorstellen…

Ton Wijers

Directeur

spacer spacer

Goed leidinggeven is net zoals goed opvoeden de goede vragen stellen, de ander gaat dan echt groeien, maar wat is het vaak lastig om los te laten. Gelukkig gaat het steeds beter.

Kevin Belder

Financieel Finanseur

spacer spacer

Wil je dit doen, wil je dat doen? Ik doe alles graag en met alle liefde. Maar hierdoor loop ik alleen af en toe mezelf voorbij.

 

Imre Wijers

Marketing Finanseur

spacer spacer

Foutloos en consistent… twee toverwoorden bij de communicatie van ons bedrijf, maar waarbij ik de lat af en toe best hoog leg voor mijzelf.

Ruben Wijers

Finanseur

spacer spacer

En net als alles lekker loopt… tsja dan wil ik het weer veranderen. Want het kan natuurlijk altijd beter, handiger of sneller. Daar worden mensen om me heen wel eens tureluur van.

Martijn Bombeke

Financieel Finanseur

spacer spacer

Het gaat gelukkig steeds beter… ‘nee’ zeggen. Want ik vind het lastig dingen uit handen te geven, terwijl ik om me heen allemaal capabele collega’s heb!

Eddy Kievit

Financieel Finanseur

spacer spacer

Ik word een beetje een knorrepotje als iets niet loopt en ik het wil verbeteren, maar het niet lukt. Mijn streven naar perfectie zit me soms in de weg.

Ricardo Merrelaar

Financieeel Finanseur

spacer spacer

Nee zeggen is niet mijn sterkste punt, dus daarom zeg ik eigenlijk altijd ja. Maar ja, dan vergeet ik soms weleens wat…

Marc den Uijl

(Hypotheek) Finanseur

spacer spacer

Ik mis soms een tikkeltje flexibiliteit. Ik ben oplossingsgericht en sta daarbij soms niet open voor de zienswijze van anderen.

Anne-Clarine Berkel

Juridisch Finanseur

spacer spacer

Onrecht… ik kan er gewoon niet tegen. Ik bijt me er dan in vast en vind het moeilijk om weer los te laten. Dat is soms best vermoeiend.

Marjolein Thoen

Hypotheek Finanseur

spacer spacer

Het is zo lastig om nee te zeggen… ik ga gewoon altijd tot het gaatje om de klant het helemaal naar de zin te maken.

Graham Noslin

Financieel Finanseur

spacer spacer

Je kunt me soms de grootste onzin wijsmaken en dan geloof ik je nog ook. Nou ja… zolang het niet over cijfers gaat natuurlijk.

Koen de Vette

Innovatie Finanseur

spacer spacer

Ik ben de vraagbaak van kantoor als het gaat om innovatie. Heel leuk, alleen kom ik zelf dan soms nog weinig aan innoveren toe.

Yvette Scharloo – HR Finanseur

Yvette Scharloo

HR-Finanseur

spacer spacer

Jeroen Hanna Boulos

Jeroen Hanna Boulos

Financieel Finanseur

spacer spacer

Sandra Muchagato dos Santos

Frontoffice Finanseur

spacer spacer

Robert Huiskens

Financieel Finanseur

spacer spacer

Kyan Cats

Financieel Finanseur

spacer spacer

Yvette Parren

Frontoffice Finanseur

spacer spacer

Barry van Dam

Finanseur

spacer spacer

Te veel empathie kan me doen vergeten voor mezelf te zorgen. Maar af en toe leren grenzen stellen doet wonderen.

Wij werken met
Wij worden erkend door
Erkend RB-kantoor
Erkend NOAB-gecertificeerd
Erkend Leerbedrijf Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?