hier zitten we!

Jij bent de deur naar onze nieuwe Finanseur

Omdat we maar blijven doorgroeien, hebben we bevlogen, nieuwe Finanseurs nodig. En wie weet er beter wie er in ons team past dan jij? Daarom willen we jou uitdagen om eens rond te kijken in je netwerk of er toppers bij zitten die ons team nog sterker kunnen maken. En als jij een nieuwe collega aanbrengt, dan belonen we jou met een prachtig geschenk uit onze BeloningsBoetiek. Je vindt er van alles; van een weekendje Parijs of New York tot een Green Egg of elektrische fiets. Neem maar eens een kijkje! Dus… word jij de deur naar onze nieuwe Finanseur?

Hoe werkt de BeloningsBoetiek?

Eigenlijk heel makkelijk; jij brengt een nieuwe Finanseur aan en wij belonen je met een prachtig geschenk! Afhankelijk van de klassering van de nieuwe Finanseur kun je kiezen uit een aantal producten en belevenissen. Deze items zullen regelmatig wijzigen, zodat je elke keer weer iets nieuws uit kunt kiezen. Wij hebben drie klasseringen voor nieuwe Finanseurs. Deze zijn gebaseerd op het aantal uren dat de door jou aangebrachte nieuwe collega bij ons gaat werken.

Fijn

Aangebrachte Finanseurs
die 24 t/m 31 uur per
week werken

Lekker bezig

Aangebrachte Finanseurs
die 32 t/m 38 uur per
week werken

Topper

Aangebrachte Finanseurs
die meer dan 38 uur per
week werken

Wat zit er in onze BeloningsBoetiek?

Dus als jij iemand hebt aangebracht dan kun je – afhankelijk van het aantal uren dat deze persoon voor ons gaat werken – een leuke belevenis of een cadeau kiezen uit onze BeloningsBoetiek. Hieronder vind je wat wij in de aanbieding hebben.

Ben je ‘Fijn’?

Dan kun je kiezen uit deze beloningen:

of:

of:

Ben je ‘Lekker bezig’?

Dan kun je kiezen uit deze beloningen:

of:

of:

Ben je een ‘Topper’?

Dan kun je kiezen uit deze beloningen:

of:

of:

Wat zijn de voorwaarden van het programma?

We hebben een aantal voorwaarden voor de nieuwe Finanseur. Zo moet de door jou aangebrachte nieuwe collega binnen 6 maanden bemiddeld of aangenomen worden. Verder mag er geen contact geweest zijn tussen deFinanseurs en de nieuwe collega in de afgelopen maand en zij/hij mag de afgelopen 12 maanden niet bij ons werkzaam zijn geweest. Voldoet jouw Finanseur aan al deze voorwaarden en is zij/hij 2 maanden in dienst bij ons? Dan mag jij iets leuks uitkiezen!

Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?