hier zitten we!
 

Welkom op de sportieve actiepagina van deFinanseurs!

Vraag vandaag nog jouw hypotheek op maat aan en ontvang dubbel voordeel

Super dat je onze kaart hebt gescand en een kijkje neemt op onze sportieve actiepagina!

We stellen onszelf graag eerst even voor: wij zijn meer dan alleen een tussenpersoon of financieel adviesbureau; wij zijn creatieve denkers die zich graag verdiepen in jouw specifieke situatie om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je hypotheek kan halen.

 

We begrijpen als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om de juiste hypotheek te vinden. Dankzij onze sterke relaties met banken en andere hypotheekverstrekkers kunnen we bovendien snel schakelen wanneer dat nodig is. Dat zijn alvast een paar voordelen die we te bieden hebben, toch? Om je een beter beeld te geven van wie we zijn en wat we kunnen, hebben we het nu extra voordelig gemaakt om bij ons een hypotheek aan te vragen. Dus waar wacht je nog op?

€125 korting voor jou én €125 voor je favoriete sportclub!

Wanneer je vandaag nog jouw op maat gemaakte hypotheek bij ons aanvraagt, zal één van onze Hypotheek Finanseurs direct contact met je opnemen om jouw wensen en de beschikbare opties te bespreken. Bij het afsluiten van je hypotheek ontvang je bovendien een korting van €125,- op ons tarief.

 

Aangezien wij zelf gepassioneerd zijn over sport en beseffen dat sportclubs vaak financiële steun nodig hebben, geven wij jou dezelfde korting van €125,- om te schenken aan jouw sportclub! Dit betekent dubbel voordeel waar zowel jij als jouw club van profiteert. Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen!

Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?