hier zitten we!
 

Een financiële APK voor een sterk begin van het nieuwe jaar

Het begin van een nieuw jaar is het moment voor reflectie. Wat heb je afgelopen jaar geleerd en welke veranderingen zijn nodig om financieel gezond dit nieuwe jaar in te gaan? Bij deFinanseurs begrijpen we het belang van een helder financieel overzicht en daarom bieden we nu de Financiële APK aan.

Wat is een Financiële APK?

De Financiële APK is geen uitgebreide analyse, maar eerder een snelle, doelgerichte check om jouw financiële risico’s in kaart te brengen. Hier zijn enkele voorbeelden van vragen die we samen kunnen beantwoorden:

 • Heb je voldoende pensioen?

Snelle beoordeling van je huidige pensioenregeling en advisering over eventuele aanpassingen om je toekomstige pensioendoelen te bereiken.

 • Kan je rondkomen als je partner komt te overlijden?

Korte evaluatie van de dekking van je levensverzekering om te zorgen dat je partner financieel beschermd is bij overlijden.

 • Wat gebeurt er als ik arbeidsongeschikt raak, kan ik mijn lasten dan nog betalen?

Snelle controle van je arbeidsongeschiktheidsverzekering en aanbevelingen voor dekking om ervoor te zorgen dat je financiële lasten gedekt zijn in geval van arbeidsongeschiktheid.

 • Ben je voorbereid op wijzigingen in de samenstelling van je huishouden?

Korte bespreking van mogelijke financiële impact bij veranderingen in het huishouden, zoals huwelijk, scheiding of geboorte, en beknopt advies over aanpassingen in je financiële planning.

 • Hoe beïnvloedt ontslag je financiële situatie?

Snelle evaluatie van de financiële gevolgen van ontslag en beknopte begeleiding bij het opstellen van een financieel plan tijdens de overgangsperiode.

De Financiële APK is een essentiële stap om jouw financiële gezondheid te waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op en start het nieuwe jaar met een korte, effectieve gezondheidscheck voor je financiën. Want een gezonde financiële toekomst begint met bewustwording van mogelijke risico’s en de juiste aanpassingen.

Benieuwd naar een Financiële APK? Plan dan gerust een afspraak in met onze Financiële Finanseur Marjolein via deze link

 Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?