hier zitten we!

Geen hoofdprijs… of toch?

Leuk dat je mee hebt gespeeld met ons QR-spel! Helaas heb je niet de winnende code om aanspraak te kunnen maken op de tegoedbon van €250,- bij Tempel Optiek. Maar er is nog een andere manier om prijzen te winnen… nog veel grotere prijzen!

 

Omdat we maar blijven doorgroeien, hebben we bevlogen, nieuwe Finanseurs nodig. En wie weet er nu beter wie er in ons team past dan jij? Daarom willen we jou uitdagen om eens rond te kijken in je netwerk of er toppers bij zitten die ons team nog sterker kunnen maken. En als jij onze nieuwe collega aanbrengt, dan belonen we jou met een prachtig geschenk uit onze BeloningsBoetiek.

Prijzen winnen in de BeloningsBoetiek

Afhankelijk van de klassering van de nieuwe Finanseur kun je kiezen uit een aantal producten en belevenissen. Deze items zullen regelmatig wijzigen, zodat je elke keer weer iets nieuws kunt kiezen. Wij hebben drie klasseringen voor nieuwe Finanseurs. Deze zijn gebaseerd op het aantal uren dat de door jou aangebrachte nieuwe collega bij ons gaat werken.

 

In de BeloningsBoetiek vind je allerlei prijzen: van een weekendje Parijs of New York tot een Green Egg, een Jura espressomachine, een smart TV of elektrische fiets.

 

Bekijk de BeloningsBoetiek >

€200,- korting op jouw nieuwe hypotheek!

Het vinden van jouw optimale hypotheek is een nauwkeurige taak, waarbij veel zaken komen kijken. Daarom hanteren wij een overzichtelijke werkwijze die we samen met jou doorlopen. Bij ons krijg je altijd een eigen, in hypotheken gespecialiseerde, Finanseur toegewezen die zich van A tot Z inleest in jouw specifieke financiële situatie.

 

En om het nu extra aantrekkelijk te maken je hypotheek door ons te laten regelen, geven we je tijdelijk maar liefst €200,- korting op het afsluiten ervan!

 

 

Meer over hypotheken >

Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?