hier zitten we!

Alsjeblieft… €250 tegoed bij Tempel Optiek!

Met het scannen van de winnende QR-code van je puzzel ben je op deze winpagina terecht gekomen! En als cadeautje voor je inspanningen krijg je van ons een cadeaubon ter waarde van €250,- te besteden bij Tempel Optiek in Schiedam.

 

Tempel Optiek is al 70 jaar dé opticien van Schiedam en omstreken. Eigentijds en eigenwijs, en  met een enorm assortiment aan monturen, glazen en lenzen. Ze geven je graag op maat stylingadvies en natuurlijk is er ook een optometrist aanwezig om je ogen op te meten.

 

Wil je jouw tegoed verzilveren, dan hoef je alleen je winnende puzzel mee te nemen bij je bezoek aan Tempel!

Prijzen winnen in de BeloningsBoetiek

Afhankelijk van de klassering van de nieuwe Finanseur kun je kiezen uit een aantal producten en belevenissen. Deze items zullen regelmatig wijzigen, zodat je elke keer weer iets nieuws kunt kiezen. Wij hebben drie klasseringen voor nieuwe Finanseurs. Deze zijn gebaseerd op het aantal uren dat de door jou aangebrachte nieuwe collega bij ons gaat werken.

 

Op de BeloningsBoetiek vind je allerlei prijzen: van een weekendje Parijs of New York tot een Green Egg, een Jura espressomachine, een smart TV of elektrische fiets.

 

Bekijk de BeloningsBoetiek >

€200,- korting op jouw nieuwe hypotheek!

Het vinden van jouw optimale hypotheek is een nauwkeurige taak, waarbij veel zaken komen kijken. Daarom hanteren wij een overzichtelijke werkwijze die we samen met jou doorlopen. Bij ons krijg je altijd een eigen, in hypotheken gespecialiseerde, Finanseur toegewezen die zich van A tot Z inleest in jouw specifieke financiële situatie.

 

En om het nu extra aantrekkelijk te maken je hypotheek door ons te laten regelen, geven we je tijdelijk maar liefst €200,- korting op het afsluitend ervan!

 

Meer over hypotheken >

Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?