hier zitten we!
 

Betalingskenmerk kwijt?

Betalingskenmerk bij een aanslagnummer kwijt? Het is mogelijk om een betalingskenmerk online op te zoeken. Ook vice versa is mogelijk indien het betalingskenmerk bekend is, maar het aanslagnummer niet.

 

Een aangifte of aanslag betalen, maar de acceptgiro kwijt? Met de Zoekhulp betalingskenmerk en aangifte-, aanslag- of beschikkingsnummer van de Belastingdienst zijn de belangrijkste gegevens terug te vinden.

 

Klik op de volgende link om naar de Zoekhulp van de Belastingdienst te gaan: https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/betalingskenmerk/

Zoekhulp gebruiken

 • Vul de vragen in.
 • Is iets niet duidelijk, klik dan op het vraagteken voor een toelichting.
 • Als alle vragen zijn ingevuld, klik dan op de toets ‘Geef betalingskenmerk’ of ‘Geef aangifte-, aanslag-, of beschikkingsnummer’.

 

Houd het aangifte-, aanslag- of beschikkingsnummer bij de hand als u een betalingskenmerk wilt weten. Houd het betalingskenmerk bij de hand voor het opzoeken van een aangifte-, aanslag-, of beschikkingsnummer.

Tip

Voor een zoekgeraakt betalingskenmerk omzetbelasting of loonbelasting, is het betalingskenmerk al terug te vinden indien het fiscaalnummer en de betreffende periode bekend zijn.

 

Vragen hierover of op zoek naar ander belastingadvies? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met één van onze Finanseurs.

 Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?