hier zitten we!
 

Regel nog dit jaar een energielabel en bespaar geld!

Vanaf 1 januari 2021 gaan de prijzen voor het regelen van een energielabel omhoog. Vanaf dat moment komt er voor het aanvragen van een nieuw energielabel namelijk een deskundige aan huis. 

Heb je een koopwoning, dan heb je in 2015 een indicatief energielabel gekregen. Bij verkoop is echter een definitief label verplicht. Je moet dus voordat je een woning verkoopt een definitief energielabel regelen. Anders riskeer je namelijk een boete van €170,- van de Inspectie voor de Leefomgeving en Transport.

1 januari 2021

Je kunt nog tot 1 januari 2021 online een definitief energielabel aanvragen. Je aanvraag wordt dan door een zelf te kiezen erkend deskundige beoordeeld. Kosten hiervoor bedragen circa €10,-.

Vanaf 1 januari 2021 komt er voor het aanvragen van een nieuw energielabel een deskundige aan huis. De kosten hiervoor zijn gemiddeld €190,-. Jij als huiseigenaar kunt dit jaar nog goedkoop en relatief eenvoudig een nieuw energielabel aanvragen (https://www.energielabelvoorwoningen.nl) dat tien jaar geldig is. 

Bedrijfspand

Bij bedrijven (utiliteitsgebouwen) speelt vaak een heel andere problematiek en ook andere regels.

Maak als woningbezitter nog dit jaar van je voorlopig energielabel een definitief energielabel en bespaar daarmee bijna €200,-.

Hulp hierbij nodig of op zoek naar ander belastingadvies of hypotheekbemiddeling? Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze Finanseurs.Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?