hier zitten we!
 

Voorkomen is beter dan genezen; denk aan je juridische zekerheid

Ondernemen of als particulier actief zijn brengt soms juridische uitdagingen met zich mee, iets waar je liever niet mee te maken hebt. Toch komen juridische aspecten vaker voor dan je zou denken, zelfs zonder geschil of conflict. Bij deFinanseurs geloven we in ‘voorkomen is beter dan genezen’ en als (bedrijfs-)juriste help ik onze klanten met precies dat.

Hoe kan ik je helpen?

Ik behandel diverse vraagstukken met compact en praktisch advies, toegespitst op jouw specifieke situatie. Mijn expertise ligt vooral op het gebied van arbeidsrecht in de breedste zin. Denk hierbij aan advies over ziekte, loondoorbetaling, arbeidsvoorwaarden, cao’s, medezeggenschap en praktische zaken zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

En verder…

Daarnaast houd ik me bezig met vennootschapsrechtelijke vraagstukken, met een focus op de juridische huishouding van jouw onderneming. Dit varieert van advies over samenwerkingsverbanden tot het opstellen van vennootschapsrechtelijke contracten zoals managementovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht, samenwerkingsovereenkomsten, en financiële contracten zoals op maat afgestemde geldleningsovereenkomsten en rekening-courant overeenkomsten. Samen met ons HR-team zorgen we voor de juiste HR-inrichting en -beleid, afgestemd op jouw specifieke ondernemingsstructuur en wensen.

Samen met ons HR-team en financieel adviseurs ontzorgen we je op het gebied van financiële en juridische vraagstukken en voorzien we je van de juiste contractuele basis, afgestemd op jouw situatie en wensen.

Heb je een juridisch vraagstuk of behoefte aan een check-up van de juridische huishouding van je onderneming? Neem gerust contact met me op. Samen bekijken we de kwestie, stemmen we het advies af op jouw situatie en voorzien we je waar nodig van de juiste juridische basis, zodat jij je kunt richten op het ondernemerschap.Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?