hier zitten we!
 

Wil jij als particulier ook geld besparen met je auto?

Particulieren komen nu ook bij lease of aanschaf van een nieuwe elektrische auto in aanmerking voor een subsidie van € 4.000,- (voor een gebruikte auto is dat € 2.000,-). Het kabinet wil hiermee schoon vervoer stimuleren en op termijn toegankelijk maken voor iedereen.

Elektrisch rijden dichterbij voor betaalbare elektrische auto’s

Het kabinet heeft in het klimaatakkoord afgesproken dat een elektrische auto voor veel meer mensen bereikbaar moet worden. Nu zijn het vooral nog veel zakelijke rijders die kiezen voor elektrisch. Met deze regeling, bedoeld voor particulieren die een middenklasse personenauto rijden, nieuw of gebruikt, wordt schoon, elektrisch rijden steeds aantrekkelijker voor een brede groep. Niet alle elektrische auto’s komen in aanmerking. Er zijn voorwaarden verbonden aan actieradius, de oorspronkelijke catalogusprijs en de minimale bezitsduur. Ook zijn er stevige voorwaarden om misbruik te voorkomen. De regeling loopt tot 2025.

Aanvraag via Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

De aanvraag kan worden ingediend via de site van het RVO, zie deze link. Zie hier ook het nieuwsbericht van de rijksoverheid voor meer informatie: Subsidieregeling elektrisch rijden

Vragen hierover, hulp nodig bij de aanvraag of op zoek naar ander belastingadvies? Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze Finanseurs!Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?