hier zitten we!
 

Kan jij nog wel in je huis blijven wonen?

Je denkt er liever niet over na, maar heb jij alles wel goed geregeld als je (ex-)partner overlijdt? Slechts één op de vier samenwonende stellen (gehuwd of ongehuwd) heeft een overlijdensrisicoverzekering of een soortgelijke voorziening getroffen. Maar wat gebeurt er dan als één van de twee overlijdt?

Financiële uitdaging

Naast rouwverwerking krijgen veel nabestaanden het ook financieel zwaar te verduren. Want hoe ga je tenslotte de rekeningen betalen wanneer er minder of zelfs helemaal geen inkomen meer binnenkomt?

Let op!

Als je kinder- of partneralimentatie ontvangt, vervalt dit bij het overlijden van de ex-partner ook.

Overlijdensrisicoverzekering

Bijna de helft van de Nederlanders kan bij verlies van een partner de huur of hypotheek niet meer betalen. Het zou toch fijn zijn als dit voorkomen zou worden. Eén van de mogelijkheden hierbij is een overlijdensrisicoverzekering. Je bepaalt zelf de hoogte van het verzekerde bedrag. De kosten voor zo’n verzekering vallen erg mee. Hoe jonger je ermee begint, hoe lager de maandpremie.

Hulp hierbij nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?