hier zitten we!
 

Prinsjesdag special 2022

Het kabinet heeft afgelopen dinsdag op Prinsjesdag haar plannen bekend gemaakt voor 2023. Hierin is er veel aandacht voor de ondersteuning van de koopkracht, waarvoor het kabinet ruim 17 miljard euro wil uittrekken. Voornamelijk ondernemers, directeur-grootaandeelhouders en B.V.’s betalen mee aan deze rekening door bijvoorbeeld de verhoging van het tarief van de vennootschapsbelasting en de forse afbouw van de zelfstandigenaftrek in de inkomstenbelasting.

 

Benieuwd wat precies de plannen zijn van het kabinet? Onze brancheorganisatie NOAB heeft hierover twee White papers opgesteld. Daarnaast heeft Rendement ook de veranderingen voor de salarisadministratie overzichtelijk op een rijtje gezet. Bekijk hier deze specials:

 

Daarnaast was onze Fiscaal Finanseur Caitlin Bax afgelopen vrijdag aangeschoven bij Onder Ogen van Schie TV. Hier spreekt zij ook over inflatie, stijgende energieprijzen en duurdere boodschappen? Kijk snel de aflevering terug via deze link.

 

Vragen hierover of op zoek naar ander belastingadvies of misschien op zoek naar een hypotheekbemiddelaar? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?