hier zitten we!
 

Tijd voor vakantie!

De eerste vakantieperiode van het jaar is weer aangebroken, de voorjaarsvakantie. Waar moet hierbij op gelet worden?

Geld opnemen in het buitenland

Neem altijd de betaal- of pinpas mee op vakantie. Het gebruik van de pinpas valt meestal veel voordeliger uit dan een creditcard. Pinnen bij geldautomaten binnen Europa waar de valuta de euro is, is gratis. Het kan wel voorkomen dat de lokale bank waar gepind wordt een klein bedrag voor de service in rekening brengt. Als dit het geval is, dan wordt dat aangegeven op het scherm.

Mocht er gebruik worden gemaakt van de Mastercard of VISA, let er dan op dat deze in sommige landen niet geaccepteerd worden. Controleer of er met de pas betaald kan worden.

Reisverzekering

Een reisverzekering is zeker niet overbodig als men op vakantie gaat. Wanneer er tijdens de reis iets gebeurt, dan is het prettig als er teruggevallen kan worden op de reisverzekering. Het zoeken naar de juiste reisverzekering kan soms lastig zijn door de vele aanbieders. Kies om te besparen niet altijd de goedkoopste verzekering. Een goedkopere reisverzekering, betekent ook vaak een lagere dekking.

Van plan om een reisverzekering te nemen en meer dan één keer op vakantie in het jaar te gaan? Kijk dan zeker of het voordeliger is om een doorlopende reisverzekering te nemen, deze verzekering geldt namelijk voor het hele jaar. Ook kan de gezinssamenstelling verschil maken bij de voordeligste keuze.

Niet alle reisverzekeraars vergoeden het eigen risico van de zorgverzekering. Hierdoor kunnen vakantiegangers die een reisverzekering afsluiten met dekking voor medische kosten, toch voor onverwachte kosten komen te staan.

Al een doorlopende reisverzekering afgesloten en van plan om buiten Europa op vakantie te gaan? Check dan vooral eerst of de verzekering uitsluitend Europadekking heeft, want om buiten Europa op vakantie te gaan is men pas gedekt met een Werelddekking.Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?