hier zitten we!
 

Vandaag begint jouw financiële toekomst!

Meer en meer mensen maken zich tegenwoordig zorgen over hun geldzaken en dat is logisch! Vorig jaar maakte ‘nog maar’ 23% van de bevolking zich zorgen om hun financiën, maar nu is dat bijna 30% geworden. Vooral jongere mensen zien de toekomst iets minder rooskleurig in.

Uit cijfers van het Nibud blijkt dat meer huishoudens in de financiële gevarenzone belanden. Maar hoe voorkom je dat? Niet door alleen maar piekerend aan de zijlijn te staan! Je moet actie ondernemen en beseffen dat jouw financiële toekomst begint met de keuzes die je vandaag maakt.

Hoe?

Om je een handje te helpen, hebben wij de Financiële APK bedacht. Financiële kwesties in kaart brengen is misschien niet je favoriete bezigheid, maar als je het stap voor stap doet, is het best leuk.

Als je het lastig vindt om je hoofd te buigen over die geldzaken, zijn wij er om jou te helpen. Er kunnen risico’s ontstaan die je echt niet wilt lopen. Daarom is het slim om juist in actie te komen.

Wij als financial planning Finanseurs staan uiteraard ook voor je klaar. Wij kunnen van veel situaties berekenen wat het financiële effect is en je advies geven over wat je eraan kunt doen. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op.Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?