hier zitten we!
 

Verhoging startersvrijstelling naar €510.000,-

Goed nieuws voor woningzoekers: vanaf 2024 wordt de grens voor de startersvrijstelling in de overdrachtsbelasting verhoogd naar €510.000! Dit is een flinke toename ten opzichte van de €440.000 in 2023. Dit houdt in dat wanneer je jonger bent dan 35 jaar op de leveringsdatum van je woning in 2024 en je nog geen gebruik hebt gemaakt van de vrijstelling, je geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen.

Leveringsdatum

Een strategische zet zou kunnen zijn om te onderhandelen over de leveringsdatum, zodat deze in 2024 valt. Hierdoor kun je wellicht overwegen een iets duurdere woning aan te schaffen. Deze verhoging biedt nieuwe kansen voor starters op de woningmarkt en kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren. Het is een stimulans om je woondromen te verwezenlijken in een steeds uitdagendere huizenmarkt.

Voor verdere informatie, neem gerust vrijblijvend contact op met onze één van onze hypotheek Finanseurs.Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?