hier zitten we!
 

Vijf tips om te besparen op vaste lasten

Eén op de vijf Nederlanders laat geld liggen. Het gaat om mensen die trouw blijven aan hun vaste leveranciers. Ze geven daardoor tot wel zo’n € 1.000 per jaar meer uit dan nodig is. Benieuwd of jij geld kan besparen? Lees dan snel verder, we hebben namelijk 5 belangrijke bespaartips voor je op een rij gezet!

1. Besparen op energiekosten

Sommige mensen maken er een sport van, anderen negeren het: overstappen naar een andere energieleverancier. In veel gevallen levert de keuze voor een andere aanbieder je direct geld op. Nieuwe klanten krijgen vaak een premie, die kan oplopen tot honderden euro’s. Of ze betalen aanzienlijk minder per eenheid gas en elektriciteit dan bij hun oude leverancier.

2. Besparen op mobiele telefonie

Wanneer heb jij voor het laatst gecontroleerd of je niet te veel betaalt voor jouw telefoonabonnement? Als de contractperiode inmiddels is afgelopen, is de kans erg groot dat je voor minder euro’s dezelfde hoeveelheid belminuten en MB’s kunt afnemen. Misschien zelfs bij jouw eigen provider.

3. Besparen op internet

Datzelfde geldt voor internet. Abonnementen zijn ofwel goedkoper geworden of bieden een hogere snelheid. In sommige gevallen zelfs beide! Kijk daarom weer eens kritisch naar het thuispakket van jouw leverancier.

4. Besparen op verzekeringen

Een verzekering is typisch zo’n product dat je afsluit om er vervolgens nooit meer naar om te kijken. Behalve als je schade hebt, natuurlijk. Maar wist je dat de markt voor verzekeringen constant in beweging is? Dat betekent dat je waarschijnlijk kunt besparen op de premie als het al even geleden is dat je jouw polis hebt afgesloten. Denk bijvoorbeeld aan jouw autoverzekering en woonverzekering, maar ook aan de overlijdensrisicoverzekering.

5. Besparen op je hypotheek

Als je een koophuis hebt, geldt datzelfde misschien wel voor jouw hypotheek. Omdat de rente nog altijd erg laag is, kun je wellicht besparen door ‘m over te sluiten of de rente te middelen.

 

Hier kunnen wij je ook bij helpen! Hoe? Neem gerust vrijblijvend contact op met één van onze hypotheek Finanseurs!Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?