hier zitten we!
 

Week van de werkstress

Van 16 t/m 20 november is het de week van de werkstress! Het zijn bijzondere tijden, dus tijd om er dit jaar extra aandacht aan te besteden.

Wij zetten deze week de speciale enquête voor het meten van werkdruk van 2daysmood aan, want meten is weten!

Hoe kun je werkstress verminderen?

Zonder te meten kun je als ondernemer en werkgever ook al genoeg doen. Zo hebben wij met een aantal collega’s diverse sporttrainingen gevolgd en Perfectly Healthy als vitaliteitscoach ingeschakeld, die ons gewicht, diverse soorten vetten en eet- en beweegpatroon nauw in de gaten hield. Hield, omdat we door corona de afspraken tijdelijk on hold hebben moeten zetten. 

Draagt dit bij om de werkdruk te verminderen? Ja, door aandacht te besteden aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid vergroot je het werkplezier, worden je werknemers mentaal en fysiek fitter en aantoonbaar productiever! 

Tips

Wil je meer tips over wat je als ondernemer/werkgever kunt doen om werkstress aan te pakken? Check dan de campagnesite van OVAL: https://www.oval.nl/week-van-de-werkstress-2020.Wil je klant bij ons worden?

  Beloningsbeleid deFinanseurs/ StraksBegintNu


  Het AFM geeft kaders waar ons beloningsbeleid aan moet voldoen. Dit kan in een variabele vorm en/of een vaste vorm. Binnen StraksBegintNu houden wij een vaste beloningsstructuur aan, bestaande uit:

   

  • een vast maandsalaris
  • jaarlijks vakantiegeld
  • een vaste halve dertiende maand

   

  Wij kennen dus geen resultaatafhankelijke beloningen toe.

  In drie vragen bepalen welk pakket het beste bij jou past?